I 2023 fikk 62 løypelag gave fra Sparebankstiftelsen i Hallingdal. Gaven er ment å støtte oppunder drift og investeringer.

Vassfarfjellet Løypelag kr. 18.750

Laget preparerer 49 km med løypemaskin og 27 km med snøscooter. Løypene går nordover fra det nye hyttefeltet i Turufjellet. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.

Liatoppen Skisenter kr. 21.300

Laget preparerer 71 km med løypemaskin og noen områder med snøscooter. Området er hovedarena for skiskyting i Hallingdal, og arrangerer store mesterskap hvert år. Foto fra lagets nettside.

Se mer på nettsidene deres. 

Ål IL Langrenn kr. 5.000

Laget preparerer 2 km med Snøscooter. Laget arrangerer skileik og skitrening for barn og unge hver uke. Foto fra lagets Facebookside.

Lenke til Ål IL langrenn på skisporet.

Torpo Skiløypelag kr. 29.700

Laget preparerer 99 km med løypemaskin. I tillegg til skiløyper, prepper laget tre akebakker langs løypenettet som er populære blant de yngste. Det årlige Slarverennet går i løypene til Torpo Skiløypelag. Foto fra lagets Facebookside.

Lenke til lagets skiløyper på skisporet.no

Hemsedal Utmarksservice kr. 70.500

Laget preparerer 235 km med løypemaskin. Laget har et stort, variert løypenett med klassiske løyper, skøytespor og stikkede høyfjellsløyper. Foto fra lagets Facebookside.

Her kan du lese mer om løypene til Hemsedal Utmarksservice.

Kvinnegardslia og Øvre-Ål Skiløypelag kr. 17.370

Laget preparerer 57.9 km med løypemaskin. I området mellom Kvinnegardslia, Ål skisenter og Bergsjøområdet går flotte, sentrumsnære skiløyper i skogs- og fjellterreng. Foto fra lagets Facebookside.

Her finner du lagets løyper på skiporet.no

Veståsen stig- og løypelag kr. 14.400

Laget preparerer 48 km med løypemaskin. Veståsen skiområde i Ål ligger på sørsiden av dalen. Her går skiløypene i skogsterreng, over åpne myrer og til den høyeste toppen i området, Dyna 1212 moh. Foto fra lagets Facebookside.

Løypene til Veståsen finner du her.

Søråsen Løypelag kr. 13.500

Laget preparerer 30 km med løypemaskin og 30 km med snøscooter. Skiløypene med et variert terreng ligger på fjellet mellom Gol/Herad, Nesbyen og Bagn i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Her kan du se løypene på skiporet.no

Nystølfjellet Løypelag kr. 17.400

Laget preparerer 58 km med løypemaskin. På Nystølfjellet med områdene omkring går skiløypene og stiene i et variert og familievennlig terreng. Oppe på fjellplatået på ca. 1200 moh. er det panoramautsikt fra Norefjell i sør, Hallingskarvet i vest, til Jotunheimen i nord og Rondane i nord-sør. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.no her.

Jomfruslettfjell Løypelag kr. 21.900

Laget preparerer 68 km med løypemaskin og 10 km med snøscooter. Skiløypene ligger i området Gamlestølen, Synnfjell og Spåtind. Foto fra lagets Facebookside.

Se mer om lagets løyper på skisporet.no.

Hellebuklia Løypelag kr. 24.000

Laget preparerer 80 km med løypemaskin. Skiløypene kjøres i området Hellebekk, Høvreslia og Bukfyll i Sør-Aurdal. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Hedalen Løypelag kr. 33.000

Laget preparerer 100 km med løypemaskin og 20 km med snøscooter. Skiløypene ligger i Hedalsfjella i Sør-Aurdal. Laget samarbeider med andre om å arrangere Høgdespretten. Hvert andre år arrangeres landsrennet Sør-Aurdalrennet i Hedalen. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Se lagets løypenett på skisporet.no.

Bilde mangler
Thoenmarka Hyttevelforening kr. 5.850

Laget preparerer 39 km med snøscooter i Nes Østmark.

Sundre Skiforening kr. 10.650

Laget preparerer 22 km med løypemaskin og 27 km med snøscooter. Løypene går blant annet mellom Blautmyrkroken og Ferieparken. En kan stoppe ved gapahuken på Heimsjå. Foto fra Trailguide.no.

Se løypene på skisporet.no 

Hol Idrettslag kr. 5.000

Laget preparerer 10 km med snøscooter. Det arrangeres mandagsrenn hver uke. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer og få oppdateringer om idrettslagets aktiviteter her.

Bilde mangler
Ytre Nes Løypelag kr. 17.100

Drifter kjøring av skiløyper på fjellet innenfor Bromma. Det blir kjørt 52 km med tråkkemaskin og 10 km med snøscooter.

Sangefjell Skiløypelag kr. 17.700

Laget preparerer 53 km med løypemaskin og 12 km med snøscooter. På Sangefjell, sørsiden av Geilo, lages det løyper gjennom store hytteområder og med tilknytning både mot Sangenuten 1189 moh. og til Veståsen i Ål og vestover i Geilo. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Se løypene og mer informasjon på skisporet.no.

Vasetløypene SA kr. 45.000

Laget preparerer 150 km med løypemaskin i Vasetområdet. 10-kilometeren fra Vaset Skistadion og konkurranseløypene kjøres hver dag, fjelløypene kjøres før hver helg. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om Vasetløypene her.

Grånlien Løypelag kr. 5.000

Laget preparerer 30 km med snøscooter. Laget har løypenett for hyttene tilknyttet Grånlivegen/Svartsætervegen i Bagn. Foto fra lagets Facebookside.

Stølsvidda Løypelag kr. 28.500

Laget preparerer 95 km med løypemaskin. Løypenettet ligger på Stølsvidda i Nord Aurdal. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer og få oppdateringer fra løypelaget her.

Aurdal og Kruk Løypelag kr. 54.000

Laget preparerer 170 km med løypemaskin og 20 km med snøscooter. Laget preparerer et stort løypenett i hytte- og turområdene fra Tonsåsen i sør til Kruk/Heimåsgrinda i nord. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og deres løyper her.

Tisleidalen Løypelag kr. 36.900

Laget preparerer 120 km med løypemaskin og 6 km snøscooter. Laget kjører et stort løypenett i Tisleidalen i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og oppdateringer her. 

 

Haugastøl Vel Sti og Løyper kr. 21.750

Laget preparerer 47 km med løypemaskin og 51 km med snøscooter. Løypenettet går ut fra Haugastøl, og opp på fjellet. Når isen tillater det, kjøres det løyper på isen. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer om Haugastøl Vel og løypene her.

Leirin Skiløyper kr. 20.550

Laget preparerer 66 km med løypemaskin og 5 km med snøscooter. Laget har et stort løypenett med utgangspunkt i Valdres Skisenter. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Oversikt over løypene på skisporet.no.

Fjellblom IL/Slettefjell skiløyper kr. 11.400

Laget preparerer 38 km med løypemaskin. Idrettslaget drifter Slettefjell skiløyper som preparerer løypene i området Åsvang og på Slettefjellet i Vang i Valdres. Laget arrangerer blant annet lysløyperenn og klubbrenn for langrennsgruppa. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer om idrettslaget og skiløypene her.

 

Gol IL Løypedrift AS kr. 7.800

Laget preparerer 22 km med løypemaskin og 8 km med snøscooter. Laget preparerer Solseter på Gol, og har trening og renn for medlemmene i laget. Pål Golberg er idrettslagets mest profilerte løper. Foto hentet fra lagets hjemmeside.

Se oppdatering av løypene på skisporet.no.

Nord-Etnedal Grendelag kr. 7.950

Laget preparerer 53 km med snøscooter. Laget preparerer løyper i omkring Steinsetbygda i Nord-Etnedal. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper her.

 

Nes Nordmark Friluftslag kr. 24.750

Laget preparerer 45 km med løypemaskin og 75 km med snøscooter. Løypenettet deres går i området rundt Myking i Nes. Foto fra lagets hjemmeside.

Se lagets skiløyper på skisporet.no.

Bergsjø SA kr. 40.800

Laget preparerer 136 km med løypemaskin. Lagets løypenett ligger i Bergsjøområdet i Ål. Foto fra bergsjo.no.

Se løypene i Bergsjøområdet på skisporet.no.

Golsfjellet Utmarkslag SA kr. 45.450

Laget preparerer 150 km med løypemaskin og 3 km med snøscooter. På Golsfjellet er det et stort løypenett både på høyfjellet og i skogene rundt fjellplatået, med varierte løyper for hele familien. Foto fra lagets hjemmeside.

Les mer om løypene på Golsfjellet her.

Heimstølhovda Løypelag kr. 5.000

Laget preparerer 18.4 km løypemaskin. Løypene ligger i området Veståsen i Ål. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no.

Bagn idrettslag - Løyper på Leirskogen kr. 6.000

Laget preparerer 20 km med løypemaskin. Laget arrangerer skileik og skitreninger hver uke og klubbrenn i løpet av vinteren. Foto fra lagets hjemmeside.

Se løypene på skisporet.no.

Bilde mangler
Dagali sti- og løypelag kr. 13.500

Laget preparerer 45 km med løypemaskin.

Se løypene på skisporet.no.

Nes Østmark sti-og løypeforening kr. 9.300

Laget preparerer 16 km med løypemaskin og 30 km med snøscooter. Løypene kjøres i Nes østmark i området omkring Dagali. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no. 

Holsåsen sti- og løypenemd kr. 14.400

Laget preparerer 48 km med løypemaskin. Løypenettet ligger i Holsåsen i Hol. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene i Holsåsen på skisporet.no.

Buvasstølan sti- og løypelag kr. 10.200

Laget preparerer 34 km med løypemaskin. Løypene har et variert terreng med fjell, skog og myrområder. Laget kjører den gjennomgående Eventyrløypa mellom grensene til Gol og Flå. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no. 

Geilo Sti- og Løypelag kr. 34.800

Laget preparerer 116 km med løypemaskin i og omkring Geilo. Løypene er varierte og prepareres i og nær dal, på høyfjell og på vidder. De har også en lysløype, samt et stort skileikområde. Foto fra lagets Facebookside.

Mer informasjon om løypene og oppdateringer på lagets Facebookside.

Bilde mangler
Bagn Vestås Løype og Turlag kr. 12.300

Laget preparerer 40 km med løypemaskin og 2 km med snøscooter. 

Lenningen Løypelag kr. 17.400

Laget preparerer 54 km løypemaskin og 8 km med snøscooter. Løypene starter med utgangspunkt i Lenningen Fjellstue, og kjøres i området omkring Lenningen i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og løypene her.

Makalaus Løypelag kr. 20.700

Laget preparerer 65 km med løypemaskin og 8 km med snøscooter. Løypene i går i et variert terreng med løyper gjennom småskog, over vann og myrer, samt høyfjellet Makalaus. Foto fra lagets hjemmeside.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Liemarka Vel kr. 9.300

Laget kjører 62 km snøscooter. Løypene kjøres i fjellområdet Liemarka i Nes kommune. Foto er hentet fra lagets Facebookside.

Løypene kan du se her.

Bilde mangler
Lyseren Vel kr. 10.050

Laget preparerer 15 km med løypemaskin og 37 km med snøscooter. .

Se lagets løyper på skisporet.no.

Fjellstølen Løypeservice SA kr. 33.000

Laget preparerer 90 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter. Løypene går i områdene Nordre og Søndre Fjellstølen og Bjødalen i Valdres. Terrenget består hovedsaklig av snaufjell og fjellbjørke-skog. Foto fra valdres.no.

Se løypenettet på skisporet.no.

Fjellet IL kr. 5.000

Laget preparerer 11.5 km med løypemaskin i Leveld i Ål. Idrettslaget arrangerer mandagsrenn, telenorkarusell og klubbmesterskap i løpet av vinteren. Foto fra lagets hjemmeside.

Les mer om idrettslaget og oppdateringer her.

Grindafjell Løypelag kr. 13.500

Laget preparerer 45 km med løypemaskin i Grindafjellområdet i Vang i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Mer informasjon og oppdateringer om løypene på lagets Facebookside.

Bilde mangler
Ustaosets Vel kr. 25.500

Laget preparer 82 km med løypemaskin og 6 km med snøscooter.

Bilde mangler
Langehaugen Hytteeierforening kr. 5.000

Laget preparer 5 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Hedalen Idrettslag kr. 5.000

Laget preparer 12 km med løypemaskin og  2,5 km med snøscooter.

Bilde mangler
Leira camping og Hyttesenter kr. 5.000

Laget preparer 8,5 km med snøscooter.

Bilde mangler
Tyin-Filefjell Turløyper kr. 32.445

Laget preparer 85,3 km med løypemaskin og 45,7 km med snøscooter.

Bilde mangler
Geilo Idrettslag kr. 5.000

Laget preparer 10 km med løypemaskin og 10 km med snøscooter.

Bilde mangler
Etnedal Skilag kr. 5.000

Laget preparer 7 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Bromma Idrettslag kr. 12.000

Laget preparer 40 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Ulnes Idrettslag kr. 5.000

Laget preparer 5 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Hallingskarvet Skiparadis kr. 47.400

Laget preparer 158 km med løypemaskin. 

Bilde mangler
Trondrudmarka Vel kr. 16.500

Laget preparerer 55 km med løypemaskin. 

Bilde mangler
Begna Idrettslag kr. 10.500

Laget preparerer 35 km med løypemaskin. 

Bilde mangler
Rundløypa i Steinsetbygda kr. 5.000

Laget preparerer 10 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Nøsen-Baklia løypene kr. 10.500

Laget preparerer 70 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Nesbyen Idrettslag kr. 5.000

Laget preparerer 6 km med løypemaskin. 

Bilde mangler
Garaåsem Løypelag kr. 11.400

Laget preparerer 76 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Gol sti og sykkel as kr. 5.000

Laget preparerer 5 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Samlet tildeling i 2023 kr. 1.118.665

Samlet er det i 2023 bevilget 1.118.665 kr i gave til 62 løypelag. 
Disse preparerer til sammen 4.052 km med skiløyper. 3.182 km med løypemaskin og 870 km med snøscooter. 

Totalt utdelt: kr. 1.118.665
Vassfarfjellet Løypelag kr. 17.550

Laget preparerer 45 km med løypemaskin og 27 km med snøscooter. Løypene går nordover fra det nye hyttefeltet i Turufjellet. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.

Liatoppen Skisenter kr. 21.300

Laget preparerer 71 km med løypemaskin og noen områder med snøscooter. Området er hovedarena for skiskyting i Hallingdal, og arrangerer store mesterskap hvert år. Foto fra lagets nettside.

Se mer på nettsidene deres. 

Ål IL Langrenn kr. 5.000

Laget preparerer 2 km med Snøscooter. Laget arrangerer skileik og skitrening for barn og unge hver uke. Foto fra lagets Facebookside.

Lenke til Ål IL langrenn på skisporet.

Torpo Skiløypelag kr. 29.100

Laget preparerer 97 km med løypemaskin. I tillegg til skiløyper, prepper laget tre akebakker langs løypenettet som er populære blant de yngste. Det årlige Slarverennet går i løypene til Torpo Skiløypelag. Foto fra lagets Facebookside.

Lenke til lagets skiløyper på skisporet.no

Hemsedal Utmarksservice kr. 73.200

Laget preparerer 235 km med løypemaskin og 18 km med snøscooter. Laget har et stort, variert løypenett med klassiske løyper, skøytespor og stikkede høyfjellsløyper. Foto fra lagets Facebookside.

Her kan du lese mer om løypene til Hemsedal Utmarksservice.

Kvinnegardslia og Øvre-Ål Skiløypelag kr. 12.600

Laget preparerer 34 km med løypemaskin og 16 km med snøscooter. I området mellom Kvinnegardslia, Ål skisenter og Bergsjøområdet går flotte, sentrumsnære skiløyper i skogs- og fjellterreng. Foto fra lagets Facebookside.

Her finner du lagets løyper på skiporet.no

Veståsen stig- og løypelag kr. 14.400

Laget preparerer 48 km med løypemaskin. Veståsen skiområde i Ål ligger på sørsiden av dalen. Her går skiløypene i skogsterreng, over åpne myrer og til den høyeste toppen i området, Dyna 1212 moh. Foto fra lagets Facebookside.

Løypene til Veståsen finner du her.

Søråsen Løypelag kr. 13.500

Laget preparerer 30 km med løypemaskin og 30 km med snøscooter. Skiløypene med et variert terreng ligger på fjellet mellom Gol/Herad, Nesbyen og Bagn i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Her kan du se løypene på skiporet.no

Nystølfjellet Løypelag kr. 17.400

Laget preparerer 58 km med løypemaskin. På Nystølfjellet med områdene omkring går skiløypene og stiene i et variert og familievennlig terreng. Oppe på fjellplatået på ca. 1200 moh. er det panoramautsikt fra Norefjell i sør, Hallingskarvet i vest, til Jotunheimen i nord og Rondane i nord-sør. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.no her.

Jomfruslettfjell Løypelag kr. 20.400

Laget preparerer 68 km med løypemaskin. Skiløypene ligger i området Gamlestølen, Synnfjell og Spåtind. Foto fra lagets Facebookside.

Se mer om lagets løyper på skisporet.no.

Hellebuklia Løypelag kr. 22.500

Laget preparerer 75 km med løypemaskin. Skiløypene kjøres i området Hellebekk, Høvreslia og Bukfyll i Sør-Aurdal. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Hedalen Løypelag kr. 33.000

Laget preparerer 100 km med løypemaskin og 20 km med snøscooter. Skiløypene ligger i Hedalsfjella i Sør-Aurdal. Laget samarbeider med andre om å arrangere Høgdespretten. Hvert andre år arrangeres landsrennet Sør-Aurdalrennet i Hedalen. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Se lagets løypenett på skisporet.no.

Bilde mangler
Thoenmarka Hyttevelforening kr. 6.750

Laget preparerer 45 km med snøscooter i Nes Østmark.

Sundre Skiforening kr. 10.650

Laget preparerer 22 km med løypemaskin og 27 km med snøscooter. Løypene går blant annet mellom Blautmyrkroken og Ferieparken. En kan stoppe ved gapahuken på Heimsjå. Foto fra Trailguide.no.

Se løypene på skisporet.no 

Hol Idrettslag kr. 5.000

Laget preparerer 10 km med snøscooter. Det arrangeres mandagsrenn hver uke. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer og få oppdateringer om idrettslagets aktiviteter her.

Bilde mangler
Ytre Nes Løypelag kr. 17.100

Drifter kjøring av skiløyper på fjellet innenfor Bromma. Det blir kjørt 52 km med tråkkemaskin og 10 km med snøscooter.

Sangefjell Skiløypelag kr. 17.700

Laget preparerer 53 km med løypemaskin og 12 km med snøscooter. På Sangefjell, sørsiden av Geilo, lages det løyper gjennom store hytteområder og med tilknytning både mot Sangenuten 1189 moh. og til Veståsen i Ål og vestover i Geilo. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Se løypene og mer informasjon på skisporet.no.

Vasetløypene SA kr. 45.000

Laget preparerer 150 km med løypemaskin i Vasetområdet. 10-kilometeren fra Vaset Skistadion og konkurranseløypene kjøres hver dag, fjelløypene kjøres før hver helg. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om Vasetløypene her.

Grånlien Løypelag kr. 5.000

Laget preparerer 30 km med løypemaskin. Laget har løypenett for hyttene tilknyttet Grånlivegen/Svartsætervegen i Bagn. Foto fra lagets Facebookside.

Stølsvidda Løypelag kr. 28.500

Laget preparerer 95 km med løypemaskin. Løypenettet ligger på Stølsvidda i Nord Aurdal. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer og få oppdateringer fra løypelaget her.

Aurdal og Kruk Løypelag kr. 54.000

Laget preparerer 170 km med løypemaskin og 20 km med snøscooter. Laget preparerer et stort løypenett i hytte- og turområdene fra Tonsåsen i sør til Kruk/Heimåsgrinda i nord. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og deres løyper her.

Tisleidalen Løypelag kr. 36.900

Laget preparerer 120 km med løypemaskin og 6 km snøscooter. Laget kjører et stort løypenett i Tisleidalen i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og oppdateringer her. 

 

Haugastøl Vel Sti og Løyper kr. 16.800

Laget preparerer 27 km med løypemaskin og 58 km med snøscooter. Løypenettet går ut fra Haugastøl, og opp på fjellet. Når isen tillater det, kjøres det løyper på isen. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer om Haugastøl Vel og løypene her.

Leirin Skiløyper kr. 27.300

Laget preparerer 71 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter. Laget har et stort løypenett med utgangspunkt i Valdres Skisenter. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Oversikt over løypene på skisporet.no.

Fjellblom IL/Slettefjell skiløyper kr. 11.400

Laget preparerer 38 km med løypemaskin. Idrettslaget drifter Slettefjell skiløyper som preparerer løypene i området Åsvang og på Slettefjellet i Vang i Valdres. Laget arrangerer blant annet lysløyperenn og klubbrenn for langrennsgruppa. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer om idrettslaget og skiløypene her.

 

Gol IL Løypedrift AS kr. 8.400

Laget preparerer 28 km med løypemaskin. Laget preparerer Solseter på Gol, og har trening og renn for medlemmene i laget. Pål Golberg er idrettslagets mest profilerte løper. Foto hentet fra lagets hjemmeside.

Se oppdatering av løypene på skisporet.no.

Nord-Etnedal Grendelag kr. 7.950

Laget preparerer 53 km med snøscooter. Laget preparerer løyper i omkring Steinsetbygda i Nord-Etnedal. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper her.

 

Nes Nordmark Friluftslag kr. 24.750

Laget preparerer 45 km med løypemaskin og 75 km med snøscooter. Løypenettet deres går i området rundt Myking i Nes. Foto fra lagets hjemmeside.

Se lagets skiløyper på skisporet.no.

Bergsjø SA kr. 40.800

Laget preparerer 136 km med løypemaskin. Lagets løypenett ligger i Bergsjøområdet i Ål. Foto fra bergsjo.no.

Se løypene i Bergsjøområdet på skisporet.no.

Golsfjellet Utmarkslag SA kr. 45.450

Laget preparerer 150 km med løypemaskin og 3 km med snøscooter. På Golsfjellet er det et stort løypenett både på høyfjellet og i skogene rundt fjellplatået, med varierte løyper for hele familien. Foto fra lagets hjemmeside.

Les mer om løypene på Golsfjellet her.

Heimstølhovda Løypelag kr. 5.000

Laget preparerer 16 km løypemaskin. Løypene ligger i området Veståsen i Ål. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no.

Bagn idrettslag - Løyper på Leirskogen kr. 6.000

Laget preparerer 20 km med løypemaskin. Laget arrangerer skileik og skitreninger hver uke og klubbrenn i løpet av vinteren. Foto fra lagets hjemmeside.

Se løypene på skisporet.no.

Bilde mangler
Dagali sti- og løypelag kr. 13.500

Laget preparerer 45 km med løypemaskin.

Se løypene på skisporet.no.

Nes Østmark sti-og løypeforening kr. 7.800

Laget preparerer 11 km med løypemaskin og 30 km med snøscooter. Løypene kjøres i Nes østmark i området omkring Dagali. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no. 

Holsåsen sti- og løypenemd kr. 14.400

Laget preparerer 48 km med løypemaskin. Løypenettet ligger i Holsåsen i Hol. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene i Holsåsen på skisporet.no.

Buvasstølan sti- og løypelag kr. 10.200

Laget preparerer 34 km med løypemaskin. Løypene har et variert terreng med fjell, skog og myrområder. Laget kjører den gjennomgående Eventyrløypa mellom grensene til Gol og Flå. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no. 

Geilo Sti- og Løypelag kr. 34.800

Laget preparerer 116 km med løypemaskin i og omkring Geilo. Løypene er varierte og prepareres i og nær dal, på høyfjell og på vidder. De har også en lysløype, samt et stort skileikområde. Foto fra lagets Facebookside.

Mer informasjon om løypene og oppdateringer på lagets Facebookside.

Bilde mangler
Bagn Vestås Løype og Turlag kr. 12.300

Laget preparerer 40 km med løypemaskin og 2 km med snøscooter. 

Lenningen Løypelag kr. 17.400

Laget preparerer 54 km løypemaskin og 8 km med snøscooter. Løypene starter med utgangspunkt i Lenningen Fjellstue, og kjøres i området omkring Lenningen i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og løypene her.

Makalaus Løypelag kr. 20.700

Laget preparerer 65 km med løypemaskin og 8 km med snøscooter. Løypene i går i et variert terreng med løyper gjennom småskog, over vann og myrer, samt høyfjellet Makalaus. Foto fra lagets hjemmeside.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Liemarka Vel kr. 8.400

Laget kjører 56 km snøscooter. Løypene kjøres i fjellområdet Liemarka i Nes kommune. Foto er hentet fra lagets Facebookside.

Løypene kan du se her.

Bilde mangler
Lyseren Vel kr. 5.000

Laget preparerer 32 km med snøscooter.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Fjellstølen Løypeservice SA kr. 33.000

Laget preparerer 90 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter. Løypene går i områdene Nordre og Søndre Fjellstølen og Bjødalen i Valdres. Terrenget består hovedsaklig av snaufjell og fjellbjørke-skog. Foto fra valdres.no.

Se løypenettet på skisporet.no.

Fjellet IL kr. 5.000

Laget preparerer 11.5 km med løypemaskin i Leveld i Ål. Idrettslaget arrangerer mandagsrenn, telenorkarusell og klubbmesterskap i løpet av vinteren. Foto fra lagets hjemmeside.

Les mer om idrettslaget og oppdateringer her.

Grindafjell Løypelag kr. 12.000

Laget preparerer 40 km med løypemaskin i Grindafjellområdet i Vang i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Mer informasjon og oppdateringer om løypene på lagets Facebookside.

Bilde mangler
Ustaosets Vel kr. 25.500

Laget preparer 82 km med løypemaskin og 6 km med snøscooter.

Bilde mangler
Langehaugen Hytteeierforening kr. 5.000

Laget preparer 5 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Hedalen Idrettslag kr. 5.000

Laget preparer 12 km med løypemaskin og  2,5 km med snøscooter.

Bilde mangler
Leira camping og Hyttesenter kr. 5.000

Laget preparer 8,5 km med snøscooter.

Bilde mangler
Tyin-Filefjell Turløyper kr. 32.445

Laget preparer 85,3 km med løypemaskin og 45,7 km med snøscooter.

Bilde mangler
CK Valdres kr. 5.000

Laget preparer 12 km med løypemaskin og 2 km med snøscooter.

Bilde mangler
Geilo Idrettslag kr. 5.000

Laget preparer 10 km med løypemaskin og 10 km med snøscooter.

Bilde mangler
Etnedal Skilag kr. 5.000

Laget preparer 7 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Bromma Idrettslag kr. 7.500

Laget preparer 5 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter.

Bilde mangler
Ulnes Idrettslag kr. 5.000

Laget preparer 5 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Hallingskarvet Skiparadis kr. 47.000

Laget preparer 158 km med løypemaskin. 

Bilde mangler
Samlet tildeling i 2021 kr. 1.042.745

Samlet er det i 2022 bevilget 1.042.745 kr i gave til 56 løypelag. 
Disse preparerer tilsammen 3.792,5 km med skiløyper. 2.990,3 km med løypemaskin og 802,2 km med snøscooter. 

Totalt utdelt: kr. 1.042.745
Vassfarfjellet Løypelag kr. 17.550

Laget preparerer 45 km med løypemaskin og 27 km med snøscooter. Løypene går nordover fra det nye hyttefeltet i Turufjellet. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.

Liatoppen Skisenter kr. 21.300

Laget preparerer 71 km med løypemaskin og noen områder med snøscooter. Området er hovedarena for skiskyting i Hallingdal, og arrangerer store mesterskap hvert år. Foto fra lagets nettside.

Se mer på nettsidene deres. 

Ål IL Langrenn kr. 5.000

Laget preparerer 2 km med Snøscooter. Laget arrangerer skileik og skitrening for barn og unge hver uke. Foto fra lagets Facebookside.

Lenke til Ål IL langrenn på skisporet.

Torpo Skiløypelag kr. 29.100

Laget preparerer 97 km med løypemaskin. I tillegg til skiløyper, prepper laget tre akebakker langs løypenettet som er populære blant de yngste. Det årlige Slarverennet går i løypene til Torpo Skiløypelag. Foto fra lagets Facebookside.

Lenke til lagets skiløyper på skisporet.no

Hemsedal Utmarksservice kr. 73.200

Laget preparerer 235 km med løypemaskin og 18 km med snøscooter. Laget har et stort, variert løypenett med klassiske løyper, skøytespor og stikkede høyfjellsløyper. Foto fra lagets Facebookside.

Her kan du lese mer om løypene til Hemsedal Utmarksservice.

Kvinnegardslia og Øvre-Ål Skiløypelag kr. 12.600

Laget preparerer 34 km med løypemaskin og 16 km med snøscooter. I området mellom Kvinnegardslia, Ål skisenter og Bergsjøområdet går flotte, sentrumsnære skiløyper i skogs- og fjellterreng. Foto fra lagets Facebookside.

Her finner du lagets løyper på skiporet.no

Veståsen stig- og løypelag kr. 14.400

Laget preparerer 48 km med løypemaskin. Veståsen skiområde i Ål ligger på sørsiden av dalen. Her går skiløypene i skogsterreng, over åpne myrer og til den høyeste toppen i området, Dyna 1212 moh. Foto fra lagets Facebookside.

Løypene til Veståsen finner du her.

Søråsen Løypelag kr. 13.500

Laget preparerer 30 km med løypemaskin og 30 km med snøscooter. Skiløypene med et variert terreng ligger på fjellet mellom Gol/Herad, Nesbyen og Bagn i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Her kan du se løypene på skiporet.no

Nystølfjellet Løypelag kr. 17.400

Laget preparerer 58 km med løypemaskin. På Nystølfjellet med områdene omkring går skiløypene og stiene i et variert og familievennlig terreng. Oppe på fjellplatået på ca. 1200 moh. er det panoramautsikt fra Norefjell i sør, Hallingskarvet i vest, til Jotunheimen i nord og Rondane i nord-sør. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.no her.

Jomfruslettfjell Løypelag kr. 20.400

Laget preparerer 68 km med løypemaskin. Skiløypene ligger i området Gamlestølen, Synnfjell og Spåtind. Foto fra lagets Facebookside.

Se mer om lagets løyper på skisporet.no.

Hellebuklia Løypelag kr. 22.500

Laget preparerer 75 km med løypemaskin. Skiløypene kjøres i området Hellebekk, Høvreslia og Bukfyll i Sør-Aurdal. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Hedalen Løypelag kr. 33.000

Laget preparerer 100 km med løypemaskin og 20 km med snøscooter. Skiløypene ligger i Hedalsfjella i Sør-Aurdal. Laget samarbeider med andre om å arrangere Høgdespretten. Hvert andre år arrangeres landsrennet Sør-Aurdalrennet i Hedalen. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Se lagets løypenett på skisporet.no.

Bilde mangler
Thoenmarka Hyttevelforening kr. 6.750

Laget preparerer 45 km med snøscooter i Nes Østmark.

Sundre Skiforening kr. 10.650

Laget preparerer 22 km med løypemaskin og 27 km med snøscooter. Løypene går blant annet mellom Blautmyrkroken og Ferieparken. En kan stoppe ved gapahuken på Heimsjå. Foto fra Trailguide.no.

Se løypene på skisporet.no 

Hol Idrettslag kr. 5.000

Laget preparerer 10 km med snøscooter. Det arrangeres mandagsrenn hver uke. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer og få oppdateringer om idrettslagets aktiviteter her.

Bilde mangler
Ytre Nes Løypelag kr. 17.100

Drifter kjøring av skiløyper på fjellet innenfor Bromma. Det blir kjørt 52 km med tråkkemaskin og 10 km med snøscooter.

Sangefjell Skiløypelag kr. 17.700

Laget preparerer 53 km med løypemaskin og 12 km med snøscooter. På Sangefjell, sørsiden av Geilo, lages det løyper gjennom store hytteområder og med tilknytning både mot Sangenuten 1189 moh. og til Veståsen i Ål og vestover i Geilo. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Se løypene og mer informasjon på skisporet.no.

Vasetløypene SA kr. 45.000

Laget preparerer 150 km med løypemaskin i Vasetområdet. 10-kilometeren fra Vaset Skistadion og konkurranseløypene kjøres hver dag, fjelløypene kjøres før hver helg. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om Vasetløypene her.

Grånlien Løypelag kr. 5.000

Laget preparerer 30 km med løypemaskin. Laget har løypenett for hyttene tilknyttet Grånlivegen/Svartsætervegen i Bagn. Foto fra lagets Facebookside.

Stølsvidda Løypelag kr. 28.500

Laget preparerer 95 km med løypemaskin. Løypenettet ligger på Stølsvidda i Nord Aurdal. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer og få oppdateringer fra løypelaget her.

Aurdal og Kruk Løypelag kr. 54.000

Laget preparerer 170 km med løypemaskin og 20 km med snøscooter. Laget preparerer et stort løypenett i hytte- og turområdene fra Tonsåsen i sør til Kruk/Heimåsgrinda i nord. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og deres løyper her.

Tisleidalen Løypelag kr. 36.900

Laget preparerer 120 km med løypemaskin og 6 km snøscooter. Laget kjører et stort løypenett i Tisleidalen i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og oppdateringer her. 

 

Haugastøl Vel Sti og Løyper kr. 16.800

Laget preparerer 27 km med løypemaskin og 58 km med snøscooter. Løypenettet går ut fra Haugastøl, og opp på fjellet. Når isen tillater det, kjøres det løyper på isen. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer om Haugastøl Vel og løypene her.

Leirin Skiløyper kr. 27.300

Laget preparerer 71 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter. Laget har et stort løypenett med utgangspunkt i Valdres Skisenter. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Oversikt over løypene på skisporet.no.

Fjellblom IL/Slettefjell skiløyper kr. 11.400

Laget preparerer 38 km med løypemaskin. Idrettslaget drifter Slettefjell skiløyper som preparerer løypene i området Åsvang og på Slettefjellet i Vang i Valdres. Laget arrangerer blant annet lysløyperenn og klubbrenn for langrennsgruppa. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer om idrettslaget og skiløypene her.

 

Gol IL Løypedrift AS kr. 8.400

Laget preparerer 28 km med løypemaskin. Laget preparerer Solseter på Gol, og har trening og renn for medlemmene i laget. Pål Golberg er idrettslagets mest profilerte løper. Foto hentet fra lagets hjemmeside.

Se oppdatering av løypene på skisporet.no.

Nord-Etnedal Grendelag kr. 7.950

Laget preparerer 53 km med snøscooter. Laget preparerer løyper i omkring Steinsetbygda i Nord-Etnedal. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper her.

 

Nes Nordmark Friluftslag kr. 24.750

Laget preparerer 45 km med løypemaskin og 75 km med snøscooter. Løypenettet deres går i området rundt Myking i Nes. Foto fra lagets hjemmeside.

Se lagets skiløyper på skisporet.no.

Bergsjø SA kr. 40.800

Laget preparerer 136 km med løypemaskin. Lagets løypenett ligger i Bergsjøområdet i Ål. Foto fra bergsjo.no.

Se løypene i Bergsjøområdet på skisporet.no.

Golsfjellet Utmarkslag SA kr. 45.450

Laget preparerer 150 km med løypemaskin og 3 km med snøscooter. På Golsfjellet er det et stort løypenett både på høyfjellet og i skogene rundt fjellplatået, med varierte løyper for hele familien. Foto fra lagets hjemmeside.

Les mer om løypene på Golsfjellet her.

Heimstølhovda Løypelag kr. 5.000

Laget preparerer 16 km løypemaskin. Løypene ligger i området Veståsen i Ål. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no.

Bagn idrettslag - Løyper på Leirskogen kr. 6.000

Laget preparerer 20 km med løypemaskin. Laget arrangerer skileik og skitreninger hver uke og klubbrenn i løpet av vinteren. Foto fra lagets hjemmeside.

Se løypene på skisporet.no.

Bilde mangler
Dagali sti- og løypelag kr. 13.500

Laget preparerer 45 km med løypemaskin.

Se løypene på skisporet.no.

Nes Østmark sti-og løypeforening kr. 7.800

Laget preparerer 11 km med løypemaskin og 30 km med snøscooter. Løypene kjøres i Nes østmark i området omkring Dagali. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no. 

Holsåsen sti- og løypenemd kr. 14.400

Laget preparerer 48 km med løypemaskin. Løypenettet ligger i Holsåsen i Hol. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene i Holsåsen på skisporet.no.

Buvasstølan sti- og løypelag kr. 10.200

Laget preparerer 34 km med løypemaskin. Løypene har et variert terreng med fjell, skog og myrområder. Laget kjører den gjennomgående Eventyrløypa mellom grensene til Gol og Flå. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no. 

Geilo Sti- og Løypelag kr. 34.800

Laget preparerer 116 km med løypemaskin i og omkring Geilo. Løypene er varierte og prepareres i og nær dal, på høyfjell og på vidder. De har også en lysløype, samt et stort skileikområde. Foto fra lagets Facebookside.

Mer informasjon om løypene og oppdateringer på lagets Facebookside.

Bilde mangler
Bagn Vestås Løype og Turlag kr. 12.300

Laget preparerer 40 km med løypemaskin og 2 km med snøscooter. 

Lenningen Løypelag kr. 17.400

Laget preparerer 54 km løypemaskin og 8 km med snøscooter. Løypene starter med utgangspunkt i Lenningen Fjellstue, og kjøres i området omkring Lenningen i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og løypene her.

Makalaus Løypelag kr. 20.700

Laget preparerer 65 km med løypemaskin og 8 km med snøscooter. Løypene i går i et variert terreng med løyper gjennom småskog, over vann og myrer, samt høyfjellet Makalaus. Foto fra lagets hjemmeside.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Hallingskarvet Skiparadis kr. 36.000

Laget preparerer 120 km med løypemaskin. Laget kjører løyper både i dal- og fjellområder ved Sudnadalen i Hol. Bildet er hentet fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.

Liemarka Vel kr. 8.400

Laget kjører 56 km snøscooter. Løypene kjøres i fjellområdet Liemarka i Nes kommune. Foto er hentet fra lagets Facebookside.

Løypene kan du se her.

Bilde mangler
Lyseren Vel kr. 5.000

Laget preparerer 32 km med snøscooter.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Fjellstølen Løypeservice SA kr. 33.000

Laget preparerer 90 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter. Løypene går i områdene Nordre og Søndre Fjellstølen og Bjødalen i Valdres. Terrenget består hovedsaklig av snaufjell og fjellbjørke-skog. Foto fra valdres.no.

Se løypenettet på skisporet.no.

Fjellet IL kr. 5.000

Laget preparerer 11.5 km med løypemaskin i Leveld i Ål. Idrettslaget arrangerer mandagsrenn, telenorkarusell og klubbmesterskap i løpet av vinteren. Foto fra lagets hjemmeside.

Les mer om idrettslaget og oppdateringer her.

Grindafjell Løypelag kr. 12.000

Laget preparerer 40 km med løypemaskin i Grindafjellområdet i Vang i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Mer informasjon og oppdateringer om løypene på lagets Facebookside.

Bilde mangler
Ustaosets Vel kr. 25.500

Laget preparer 82 km med løypemaskin og 6 km med snøscooter.

Bilde mangler
Langehaugen Hytteeierforening kr. 5.000

Laget preparer 5 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Hedalen Idrettslag kr. 5.000

Laget preparer 12 km med løypemaskin og  2,5 km med snøscooter.

Bilde mangler
Leira camping og Hyttesenter kr. 5.000

Laget preparer 8,5 km med snøscooter.

Bilde mangler
Tyin-Filefjell Turløyper kr. 32.445

Laget preparer 85,3 km med løypemaskin og 45,7 km med snøscooter.

Bilde mangler
CK Valdres kr. 5.000

Laget preparer 12 km med løypemaskin og 2 km med snøscooter.

Bilde mangler
Geilo Idrettslag kr. 5.000

Laget preparer 10 km med løypemaskin og 10 km med snøscooter.

Bilde mangler
Etnedal Skilag kr. 5.000

Laget preparer 7 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Hallingskarvet Skytterlag kr. 11.400

Laget preparer 38 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Bromma Idrettslag kr. 7.500

Laget preparer 5 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter.

Bilde mangler
Ulnes Idrettslag kr. 5.000

Laget preparer 5 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Samlet tildeling i 2021 kr. 1.042.745

Samlet er det i 2022 bevilget 1.042.745 kr i gave til 56 løypelag. 
Disse preparerer tilsammen 3.792,5 km med skiløyper. 2.990,3 km med løypemaskin og 802,2 km med snøscooter. 

Totalt utdelt: kr. 1.034.695
Vassfarfjellet Løypelag kr. 17.550

Laget preparerer 45 km med løypemaskin og 27 km med snøscooter. Løypene går nordover fra det nye hyttefeltet i Turufjellet. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.

Liatoppen Skisenter kr. 21.300

Laget preparerer 71 km med løypemaskin og noen områder med snøscooter. Området er hovedarena for skiskyting i Hallingdal, og arrangerer store mesterskap hvert år. Foto fra lagets nettside.

Se mer på nettsidene deres. 

Ål IL Langrenn kr. 5.000

Laget preparerer 2 km med Snøscooter. Laget arrangerer skileik og skitrening for barn og unge hver uke. Foto fra lagets Facebookside.

Lenke til Ål IL langrenn på skisporet.

Torpo Skiløypelag kr. 29.100

Laget preparerer 97 km med løypemaskin. I tillegg til skiløyper, prepper laget tre akebakker langs løypenettet som er populære blant de yngste. Det årlige Slarverennet går i løypene til Torpo Skiløypelag. Foto fra lagets Facebookside.

Lenke til lagets skiløyper på skisporet.no

Hemsedal Utmarksservice kr. 73.200

Laget preparerer 235 km med løypemaskin og 18 km med snøscooter. Laget har et stort, variert løypenett med klassiske løyper, skøytespor og stikkede høyfjellsløyper. Foto fra lagets Facebookside.

Her kan du lese mer om løypene til Hemsedal Utmarksservice.

Kvinnegardslia og Øvre-Ål Skiløypelag kr. 12.600

Laget preparerer 34 km med løypemaskin og 16 km med snøscooter. I området mellom Kvinnegardslia, Ål skisenter og Bergsjøområdet går flotte, sentrumsnære skiløyper i skogs- og fjellterreng. Foto fra lagets Facebookside.

Her finner du lagets løyper på skiporet.no

Veståsen stig- og løypelag kr. 14.400

Laget preparerer 48 km med løypemaskin. Veståsen skiområde i Ål ligger på sørsiden av dalen. Her går skiløypene i skogsterreng, over åpne myrer og til den høyeste toppen i området, Dyna 1212 moh. Foto fra lagets Facebookside.

Løypene til Veståsen finner du her.

Ustaosets Vel kr. 25.500

Laget preparerer 82 km med løypemaskin og 6 km med snøscooter. Ustaoset løypeområde er et av ni løypeområder i Hol kommune, og strekker seg fra Ustaoset til Prestholt, Raggemyra, Åkerstølen, Uggen Verpestølen, Steinkulp, Tuva, Ustetind, Rennedalen og Kulthaug. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypene og Ustaoset Vel her.

Søråsen Løypelag kr. 13.500

Laget preparerer 30 km med løypemaskin og 30 km med snøscooter. Skiløypene med et variert terreng ligger på fjellet mellom Gol/Herad, Nesbyen og Bagn i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Her kan du se løypene på skiporet.no

Nystølfjellet Løypelag kr. 17.400

Laget preparerer 58 km med løypemaskin. På Nystølfjellet med områdene omkring går skiløypene og stiene i et variert og familievennlig terreng. Oppe på fjellplatået på ca. 1200 moh. er det panoramautsikt fra Norefjell i sør, Hallingskarvet i vest, til Jotunheimen i nord og Rondane i nord-sør. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.no her.

Jomfruslettfjell Løypelag kr. 20.400

Laget preparerer 68 km med løypemaskin. Skiløypene ligger i området Gamlestølen, Synnfjell og Spåtind. Foto fra lagets Facebookside.

Se mer om lagets løyper på skisporet.no.

Hellebuklia Løypelag kr. 22.500

Laget preparerer 75 km med løypemaskin. Skiløypene kjøres i området Hellebekk, Høvreslia og Bukfyll i Sør-Aurdal. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Hedalen Løypelag kr. 33.000

Laget preparerer 100 km med løypemaskin og 20 km med snøscooter. Skiløypene ligger i Hedalsfjella i Sør-Aurdal. Laget samarbeider med andre om å arrangere Høgdespretten. Hvert andre år arrangeres landsrennet Sør-Aurdalrennet i Hedalen. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Se lagets løypenett på skisporet.no.

Bilde mangler
Thoenmarka Hyttevelforening kr. 6.750

Laget preparerer 45 km med snøscooter i Nes Østmark.

Sundre Skiforening kr. 10.650

Laget preparerer 22 km med løypemaskin og 27 km med snøscooter. Løypene går blant annet mellom Blautmyrkroken og Ferieparken. En kan stoppe ved gapahuken på Heimsjå. Foto fra Trailguide.no.

Se løypene på skisporet.no 

Hol Idrettslag kr. 5.000

Laget preparerer 10 km med snøscooter. Det arrangeres mandagsrenn hver uke. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer og få oppdateringer om idrettslagets aktiviteter her.

Bilde mangler
Ytre Nes Løypelag kr. 17.100

Drifter kjøring av skiløyper på fjellet innenfor Bromma. Det blir kjørt 52 km med tråkkemaskin og 10 km med snøscooter.

Sangefjell Skiløypelag kr. 17.700

Laget preparerer 53 km med løypemaskin og 12 km med snøscooter. På Sangefjell, sørsiden av Geilo, lages det løyper gjennom store hytteområder og med tilknytning både mot Sangenuten 1189 moh. og til Veståsen i Ål og vestover i Geilo. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Se løypene og mer informasjon på skisporet.no.

Vasetløypene SA kr. 45.000

Laget preparerer 150 km med løypemaskin i Vasetområdet. 10-kilometeren fra Vaset Skistadion og konkurranseløypene kjøres hver dag, fjelløypene kjøres før hver helg. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om Vasetløypene her.

Grånlien Løypelag kr. 5.000

Laget preparerer 30 km med løypemaskin. Laget har løypenett for hyttene tilknyttet Grånlivegen/Svartsætervegen i Bagn. Foto fra lagets Facebookside.

Stølsvidda Løypelag kr. 28.500

Laget preparerer 95 km med løypemaskin. Løypenettet ligger på Stølsvidda i Nord Aurdal. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer og få oppdateringer fra løypelaget her.

Aurdal og Kruk Løypelag kr. 54.000

Laget preparerer 170 km med løypemaskin og 20 km med snøscooter. Laget preparerer et stort løypenett i hytte- og turområdene fra Tonsåsen i sør til Kruk/Heimåsgrinda i nord. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og deres løyper her.

Tisleidalen Løypelag kr. 36.900

Laget preparerer 120 km med løypemaskin og 6 km snøscooter. Laget kjører et stort løypenett i Tisleidalen i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og oppdateringer her. 

 

Haugastøl Vel Sti og Løyper kr. 16.800

Laget preparerer 27 km med løypemaskin og 58 km med snøscooter. Løypenettet går ut fra Haugastøl, og opp på fjellet. Når isen tillater det, kjøres det løyper på isen. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer om Haugastøl Vel og løypene her.

Leirin Skiløyper kr. 27.300

Laget preparerer 71 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter. Laget har et stort løypenett med utgangspunkt i Valdres Skisenter. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Oversikt over løypene på skisporet.no.

Fjellblom IL/Slettefjell skiløyper kr. 11.400

Laget preparerer 38 km med løypemaskin. Idrettslaget drifter Slettefjell skiløyper som preparerer løypene i området Åsvang og på Slettefjellet i Vang i Valdres. Laget arrangerer blant annet lysløyperenn og klubbrenn for langrennsgruppa. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer om idrettslaget og skiløypene her.

 

Gol IL Løypedrift AS kr. 8.400

Laget preparerer 28 km med løypemaskin. Laget preparerer Solseter på Gol, og har trening og renn for medlemmene i laget. Pål Golberg er idrettslagets mest profilerte løper. Foto hentet fra lagets hjemmeside.

Se oppdatering av løypene på skisporet.no.

Vestfjelløypene SA kr. 22.500

Laget preparerer 70 km med løypemaskin og 10 km med snøscooter. Laget drifter skiløyper i området mellom Knippeset og Vang Grense. Foto fra lagets hjemmeside.

Les mer om Vestfjelløypene her.

Hovet og Hol Skyttarlag kr. 11.400

Laget preparerer 38 km med snøscooter. Foto fra lagets Facebookside.

Nord-Etnedal Grendelag kr. 7.950

Laget preparerer 53 km med snøscooter. Laget preparerer løyper i omkring Steinsetbygda i Nord-Etnedal. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper her.

 

Nes Nordmark Friluftslag kr. 24.750

Laget preparerer 45 km med løypemaskin og 75 km med snøscooter. Løypenettet deres går i området rundt Myking i Nes. Foto fra lagets hjemmeside.

Se lagets skiløyper på skisporet.no.

Bergsjø SA kr. 40.800

Laget preparerer 136 km med løypemaskin. Lagets løypenett ligger i Bergsjøområdet i Ål. Foto fra bergsjo.no.

Se løypene i Bergsjøområdet på skisporet.no.

Golsfjellet Utmarkslag SA kr. 45.450

Laget preparerer 150 km med løypemaskin og 3 km med snøscooter. På Golsfjellet er det et stort løypenett både på høyfjellet og i skogene rundt fjellplatået, med varierte løyper for hele familien. Foto fra lagets hjemmeside.

Les mer om løypene på Golsfjellet her.

Bromma IL kr. 7.500

Laget preparerer 5 km med løypemaskin og 40 km snøscooter. Idrettslaget arrangerer torsdagsrenn hver uke. Foto fra lagets Facebookside.

Mer om idrettslaget og oppdateringer på deres Facebookside.

Heimstølhovda Løypelag kr. 5.000

Laget preparerer 16 km løypemaskin. Løypene ligger i området Veståsen i Ål. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no.

Bagn idrettslag - Løyper på Leirskogen kr. 6.000

Laget preparerer 20 km med løypemaskin. Laget arrangerer skileik og skitreninger hver uke og klubbrenn i løpet av vinteren. Foto fra lagets hjemmeside.

Se løypene på skisporet.no.

Bilde mangler
Dagali sti- og løypelag kr. 13.500

Laget preparerer 45 km med løypemaskin.

Se løypene på skisporet.no.

Nes Østmark sti-og løypeforening kr. 7.800

Laget preparerer 11 km med løypemaskin og 30 km med snøscooter. Løypene kjøres i Nes østmark i området omkring Dagali. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no. 

Holsåsen sti- og løypenemd kr. 14.400

Laget preparerer 48 km med løypemaskin. Løypenettet ligger i Holsåsen i Hol. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene i Holsåsen på skisporet.no.

Buvasstølan sti- og løypelag kr. 10.200

Laget preparerer 34 km med løypemaskin. Løypene har et variert terreng med fjell, skog og myrområder. Laget kjører den gjennomgående Eventyrløypa mellom grensene til Gol og Flå. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no. 

Strandefjorden skiløyper kr. 5.000

Laget preparerer 12 km med snøscooter. Løypene ligger på fjorden ved Fagernes når isen tillater det. Foto fra avisa-valdres.no.

 

Geilo Sti- og Løypelag kr. 34.800

Laget preparerer 116 km med løypemaskin i og omkring Geilo. Løypene er varierte og prepareres i og nær dal, på høyfjell og på vidder. De har også en lysløype, samt et stort skileikområde. Foto fra lagets Facebookside.

Mer informasjon om løypene og oppdateringer på lagets Facebookside.

Bilde mangler
Bagn Vestås Løype og Turlag kr. 12.300

Laget preparerer 40 km med løypemaskin og 2 km med snøscooter. 

Lenningen Løypelag kr. 17.400

Laget preparerer 54 km løypemaskin og 8 km med snøscooter. Løypene starter med utgangspunkt i Lenningen Fjellstue, og kjøres i området omkring Lenningen i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og løypene her.

Makalaus Løypelag kr. 20.700

Laget preparerer 65 km med løypemaskin og 8 km med snøscooter. Løypene i går i et variert terreng med løyper gjennom småskog, over vann og myrer, samt høyfjellet Makalaus. Foto fra lagets hjemmeside.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Hallingskarvet Skiparadis kr. 36.000

Laget preparerer 120 km med løypemaskin. Laget kjører løyper både i dal- og fjellområder ved Sudnadalen i Hol. Bildet er hentet fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.

Liemarka Vel kr. 8.400

Laget kjører 56 km snøscooter. Løypene kjøres i fjellområdet Liemarka i Nes kommune. Foto er hentet fra lagets Facebookside.

Løypene kan du se her.

Nesbyen IL kr. 5.000

Laget preparerer 6 km med løypemaskin. Laget arrangerer torsdagsrenn i lysløypa hver uke og klubbmesterskap i løpet av vinteren. Bildet er hentet fra lagets Facebookside.

Lagets løyper på skisporet.

Bilde mangler
Lyseren Vel kr. 5.000

Laget preparerer 32 km med snøscooter.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Fjellstølen Løypeservice SA kr. 33.000

Laget preparerer 90 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter. Løypene går i områdene Nordre og Søndre Fjellstølen og Bjødalen i Valdres. Terrenget består hovedsaklig av snaufjell og fjellbjørke-skog. Foto fra valdres.no.

Se løypenettet på skisporet.no.

Fjellet IL kr. 5.000

Laget preparerer 11.5 km med løypemaskin i Leveld i Ål. Idrettslaget arrangerer mandagsrenn, telenorkarusell og klubbmesterskap i løpet av vinteren. Foto fra lagets hjemmeside.

Les mer om idrettslaget og oppdateringer her.

Grindafjell Løypelag kr. 12.000

Laget preparerer 40 km med løypemaskin i Grindafjellområdet i Vang i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Mer informasjon og oppdateringer om løypene på lagets Facebookside.

Bilde mangler
Samlet tildeling i 2021 kr. 1.042.745

Samlet er det i 2022 bevilget 1.042.745 kr i gave til 56 løypelag. 
Disse preparerer tilsammen 3.792,5 km med skiløyper. 2.990,3 km med løypemaskin og 802,2 km med snøscooter. 

Totalt utdelt: kr. 1.080.000
Bilde mangler
Vassfarfjellet Løypelag kr. 17.550

Laget preparerer 45 km med løypemaskin og 27 km med snøscooter. Løypene går nordover fra det nye hyttefeltet i Turufjellet. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.

Liatoppen Skisenter kr. 21.300

Laget preparerer 71 km med løypemaskin og noen områder med snøscooter. Området er hovedarena for skiskyting i Hallingdal, og arrangerer store mesterskap hvert år. Foto fra lagets nettside.

Se mer på nettsidene deres. 

Bilde mangler
Ål IL Langrenn kr. 5.000

Laget preparerer 2 km med Snøscooter. Laget arrangerer skileik og skitrening for barn og unge hver uke. Foto fra lagets Facebookside.

Lenke til Ål IL langrenn på skisporet.

Bilde mangler
Torpo Skiløypelag kr. 29.100

Laget preparerer 97 km med løypemaskin. I tillegg til skiløyper, prepper laget tre akebakker langs løypenettet som er populære blant de yngste. Det årlige Slarverennet går i løypene til Torpo Skiløypelag. Foto fra lagets Facebookside.

Lenke til lagets skiløyper på skisporet.no

Hemsedal Utmarksservice kr. 73.200

Laget preparerer 235 km med løypemaskin og 18 km med snøscooter. Laget har et stort, variert løypenett med klassiske løyper, skøytespor og stikkede høyfjellsløyper. Foto fra lagets Facebookside.

Her kan du lese mer om løypene til Hemsedal Utmarksservice.

Bilde mangler
Kvinnegardslia og Øvre-Ål Skiløypelag kr. 12.600

Laget preparerer 34 km med løypemaskin og 16 km med snøscooter. I området mellom Kvinnegardslia, Ål skisenter og Bergsjøområdet går flotte, sentrumsnære skiløyper i skogs- og fjellterreng. Foto fra lagets Facebookside.

Her finner du lagets løyper på skiporet.no

Bilde mangler
Veståsen stig- og løypelag kr. 14.400

Laget preparerer 48 km med løypemaskin. Veståsen skiområde i Ål ligger på sørsiden av dalen. Her går skiløypene i skogsterreng, over åpne myrer og til den høyeste toppen i området, Dyna 1212 moh. Foto fra lagets Facebookside.

Løypene til Veståsen finner du her.

Bilde mangler
Ustaosets Vel kr. 25.500

Laget preparerer 82 km med løypemaskin og 6 km med snøscooter. Ustaoset løypeområde er et av ni løypeområder i Hol kommune, og strekker seg fra Ustaoset til Prestholt, Raggemyra, Åkerstølen, Uggen Verpestølen, Steinkulp, Tuva, Ustetind, Rennedalen og Kulthaug. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypene og Ustaoset Vel her.

Bilde mangler
Søråsen Løypelag kr. 13.500

Laget preparerer 30 km med løypemaskin og 30 km med snøscooter. Skiløypene med et variert terreng ligger på fjellet mellom Gol/Herad, Nesbyen og Bagn i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Her kan du se løypene på skiporet.no

Bilde mangler
Nystølfjellet Løypelag kr. 17.400

Laget preparerer 58 km med løypemaskin. På Nystølfjellet med områdene omkring går skiløypene og stiene i et variert og familievennlig terreng. Oppe på fjellplatået på ca. 1200 moh. er det panoramautsikt fra Norefjell i sør, Hallingskarvet i vest, til Jotunheimen i nord og Rondane i nord-sør. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper på skisporet.no her.

Bilde mangler
Jomfruslettfjell Løypelag kr. 20.400

Laget preparerer 68 km med løypemaskin. Skiløypene ligger i området Gamlestølen, Synnfjell og Spåtind. Foto fra lagets Facebookside.

Se mer om lagets løyper på skisporet.no.

Etnedal Skilag kr. 4000

Laget preparerer 15 km med løypemaskin. De arrangerer flere klubb-, krets- og turrenn i løpet av vinteren. I tillegg har de en hoppbakke i Urbergsbakken. Foto hentet fra lagets hjemmeside.

Les mer om skilaget her.

Bilde mangler
Hedalen Løypelag kr. 33.000

Laget preparerer 100 km med løypemaskin og 20 km med snøscooter. Skiløypene ligger i Hedalsfjella i Sør-Aurdal. Laget samarbeider med andre om å arrangere Høgdespretten. Hvert andre år arrangeres landsrennet Sør-Aurdalrennet i Hedalen. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Se lagets løypenett på skisporet.no.

Bilde mangler
Thoenmarka Hyttevelforening kr. 6.750

Laget preparerer 45 km med snøscooter i Nes Østmark.

Bilde mangler
Sundre Skiforening kr. 10.650

Laget preparerer 22 km med løypemaskin og 27 km med snøscooter. Løypene går blant annet mellom Blautmyrkroken og Ferieparken. En kan stoppe ved gapahuken på Heimsjå. Foto fra Trailguide.no.

Se løypene på skisporet.no 

Bilde mangler
Hol Idrettslag kr. 5.000

Laget preparerer 10 km med snøscooter. Det arrangeres mandagsrenn hver uke. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer og få oppdateringer om idrettslagets aktiviteter her.

Bilde mangler
Ytre Nes Løypelag kr. 17.100

Drifter kjøring av skiløyper på fjellet innenfor Bromma. Det blir kjørt 52 km med tråkkemaskin og 10 km med snøscooter.

Bilde mangler
Sangefjell Skiløypelag kr. 17.700

Laget preparerer 53 km med løypemaskin og 12 km med snøscooter. På Sangefjell, sørsiden av Geilo, lages det løyper gjennom store hytteområder og med tilknytning både mot Sangenuten 1189 moh. og til Veståsen i Ål og vestover i Geilo. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Se løypene og mer informasjon på skisporet.no.

Bilde mangler
Vasetløypene SA kr. 45.000

Laget preparerer 150 km med løypemaskin i Vasetområdet. 10-kilometeren fra Vaset Skistadion og konkurranseløypene kjøres hver dag, fjelløypene kjøres før hver helg. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om Vasetløypene her.

Bilde mangler
Grånlien Løypelag kr. 5.000

Laget preparerer 30 km med løypemaskin. Laget har løypenett for hyttene tilknyttet Grånlivegen/Svartsætervegen i Bagn. Foto fra lagets Facebookside.

Bilde mangler
Stølsvidda Løypelag kr. 28.500

Laget preparerer 95 km med løypemaskin. Løypenettet ligger på Stølsvidda i Nord Aurdal. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer og få oppdateringer fra løypelaget her.

Bilde mangler
Aurdal og Kruk Løypelag kr. 54.000

Laget preparerer 170 km med løypemaskin og 20 km med snøscooter. Laget preparerer et stort løypenett i hytte- og turområdene fra Tonsåsen i sør til Kruk/Heimåsgrinda i nord. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og deres løyper her.

Bilde mangler
Tisleidalen Løypelag kr. 36.900

Laget preparerer 120 km med løypemaskin og 6 km snøscooter. Laget kjører et stort løypenett i Tisleidalen i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og oppdateringer her. 

 

Bilde mangler
Haugastøl Vel Sti og Løyper kr. 16.800

Laget preparerer 27 km med løypemaskin og 58 km med snøscooter. Løypenettet går ut fra Haugastøl, og opp på fjellet. Når isen tillater det, kjøres det løyper på isen. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer om Haugastøl Vel og løypene her.

Bilde mangler
Leirin Skiløyper kr. 27.300

Laget preparerer 71 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter. Laget har et stort løypenett med utgangspunkt i Valdres Skisenter. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Oversikt over løypene på skisporet.no.

Bilde mangler
Fjellblom IL/Slettefjell skiløyper kr. 11.400

Laget preparerer 38 km med løypemaskin. Idrettslaget drifter Slettefjell skiløyper som preparerer løypene i området Åsvang og på Slettefjellet i Vang i Valdres. Laget arrangerer blant annet lysløyperenn og klubbrenn for langrennsgruppa. Foto hentet fra lagets Facebookside.

Les mer om idrettslaget og skiløypene her.

 

Bilde mangler
Gol IL Løypedrift AS kr. 8.400

Laget preparerer 28 km med løypemaskin. Laget preparerer Solseter på Gol, og har trening og renn for medlemmene i laget. Pål Golberg er idrettslagets mest profilerte løper. Foto hentet fra lagets hjemmeside.

Se oppdatering av løypene på skisporet.no.

Bilde mangler
Vestfjelløypene SA kr. 22.500

Laget preparerer 70 km med løypemaskin og 10 km med snøscooter. Laget drifter skiløyper i området mellom Knippeset og Vang Grense. Foto fra lagets hjemmeside.

Les mer om Vestfjelløypene her.

Bilde mangler
Hovet og Hol Skyttarlag kr. 11.400

Laget preparerer 38 km med snøscooter. Foto fra lagets Facebookside.

Bilde mangler
Nord-Etnedal Grendelag kr. 7.950

Laget preparerer 53 km med snøscooter. Laget preparerer løyper i omkring Steinsetbygda i Nord-Etnedal. Foto fra lagets Facebookside.

Se lagets løyper her.

 

Bilde mangler
Nes Nordmark Friluftslag kr. 24.750

Laget preparerer 45 km med løypemaskin og 75 km med snøscooter. Løypenettet deres går i området rundt Myking i Nes. Foto fra lagets hjemmeside.

Se lagets skiløyper på skisporet.no.

Bilde mangler
Bergsjø SA kr. 40.800

Laget preparerer 136 km med løypemaskin. Lagets løypenett ligger i Bergsjøområdet i Ål. Foto fra bergsjo.no.

Se løypene i Bergsjøområdet på skisporet.no.

Bilde mangler
Golsfjellet Utmarkslag SA kr. 45.450

Laget preparerer 150 km med løypemaskin og 3 km med snøscooter. På Golsfjellet er det et stort løypenett både på høyfjellet og i skogene rundt fjellplatået, med varierte løyper for hele familien. Foto fra lagets hjemmeside.

Les mer om løypene på Golsfjellet her.

Bilde mangler
Bromma IL kr. 7.500

Laget preparerer 5 km med løypemaskin og 40 km snøscooter. Idrettslaget arrangerer torsdagsrenn hver uke. Foto fra lagets Facebookside.

Mer om idrettslaget og oppdateringer på deres Facebookside.

Bilde mangler
Heimstølhovda Løypelag kr. 5.000

Laget preparerer 16 km løypemaskin. Løypene ligger i området Veståsen i Ål. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no.

Bilde mangler
Bagn idrettslag - Løyper på Leirskogen kr. 6.000

Laget preparerer 20 km med løypemaskin. Laget arrangerer skileik og skitreninger hver uke og klubbrenn i løpet av vinteren. Foto fra lagets hjemmeside.

Se løypene på skisporet.no.

Bilde mangler
Dagali sti- og løypelag kr. 13.500

Laget preparerer 45 km med løypemaskin.

Se løypene på skisporet.no.

Bilde mangler
Nes Østmark sti-og løypeforening kr. 7.800

Laget preparerer 11 km med løypemaskin og 30 km med snøscooter. Løypene kjøres i Nes østmark i området omkring Dagali. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no. 

Bilde mangler
Holsåsen sti- og løypenemd kr. 14.400

Laget preparerer 48 km med løypemaskin. Løypenettet ligger i Holsåsen i Hol. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene i Holsåsen på skisporet.no.

Bilde mangler
Buvasstølan sti- og løypelag kr. 10.200

Laget preparerer 34 km med løypemaskin. Løypene har et variert terreng med fjell, skog og myrområder. Laget kjører den gjennomgående Eventyrløypa mellom grensene til Gol og Flå. Foto fra lagets Facebookside.

Se løypene på skisporet.no. 

Strandefjorden skiløyper kr. 5.000

Laget preparerer 12 km med snøscooter. Løypene ligger på fjorden ved Fagernes når isen tillater det. Foto fra avisa-valdres.no.

 

Bilde mangler
Geilo Sti- og Løypelag kr. 34.800

Laget preparerer 116 km med løypemaskin i og omkring Geilo. Løypene er varierte og prepareres i og nær dal, på høyfjell og på vidder. De har også en lysløype, samt et stort skileikområde. Foto fra lagets Facebookside.

Mer informasjon om løypene og oppdateringer på lagets Facebookside.

Bilde mangler
Bagn Vestås Løype og Turlag kr. 12.300

Laget preparerer 40 km med løypemaskin og 2 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Lenningen Løypelag kr. 17.400

Laget preparerer 54 km løypemaskin og 8 km med snøscooter. Løypene starter med utgangspunkt i Lenningen Fjellstue, og kjøres i området omkring Lenningen i Valdres. Foto fra lagets Facebookside.

Les mer om løypelaget og løypene her.

Bilde mangler
Makalaus Løypelag kr. 20.700

Laget preparerer 65 km med løypemaskin og 8 km med snøscooter. Løypene i går i et variert terreng med løyper gjennom småskog, over vann og myrer, samt høyfjellet Makalaus. Foto fra lagets hjemmeside.

Se lagets løyper på skisporet.no.

Bilde mangler
Samlet tildeling 2019 kr. 766.920

Samlet er det i 2019 bevilget 766.920 kr i gave til 45 løypelag. 
Disse preparerer tilsammen 3.443 km med skiløyper. 2.859 km med løypemaskin og 584 km med snøscooter.

Totalt utdelt: kr. 766.920
Bilde mangler
Vassfarfjellet Løypelag kr. 8.800

Laget preparerer 26 km med løypemaskin og 36 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Liatoppen Skisenter kr. 14.000

Laget preparerer 70 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Ål IL Langrenn kr. 3.000

Laget preparerer 5 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Torpo Skiløypelag kr. 17.800

Laget preparerer 89 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Hemsedal Utmarksservice kr. 48.000

Laget preparerer 235 km med løypemaskin og 18 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Kvinnegardslia og Øvre-Ål Skiløypelag kr. 9.400

Laget preparerer 39 km med løypemaskin og 16 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Veståsen stig- og løypelag kr. 9.600

Laget preparerer 48 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Ustaosets Vel kr. 14.800

Laget preparerer 71 km med løypemaskin og 6 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Søråsen Løypelag kr. 9.000

Laget preparerer 30 km med løypemaskin og 30 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Nystølfjellet Løypelag kr. 13.600

Laget preparerer 68 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Jomfruslettefjell Løypelag kr. 9.800

Laget preparerer  49 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Hallingskarvet Skiparadis kr. 21.200

Laget preparerer 106 km med løypemaskin.. 

Bilde mangler
Hedalen Løypelag kr. 22.000

Laget preparerer 100 km med løypemaskin og 320 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Hedalen Idrettslag kr. 3.000

Laget preparerer 3 km med løypemaskin og 11 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Sundre Skiforening kr. 4.400

Laget preparerer 22 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Fjellet IL kr. 3.000

Laget preparerer 8 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Ytre Nes Løypelag kr. 11.400

Laget preparerer 52 km med løypemaskin og 10 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Sangefjell Skiløypelag kr. 11.600

Laget preparerer 53 km med løypemaskin og 10 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Vasetløypene SA kr. 25.000

Laget preparerer 125 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Grånlien Løypelag kr. 6.000

Laget preparerer 30 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Stølsvidda Løypelag kr. 20.000

Laget preparerer 100 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Aurdal og Kruk Løypelag kr. 37.500

Laget preparerer 185 km med løypemaskin og 5 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Tisleidalen Løypelag kr. 28.000

Laget preparerer 130 km med løypemaskin og 20 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Haugastøl Vel Sti og Løyper kr. 9.100

Laget preparerer 5,5 km med løypemaskin og 80 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Leirin Skiløyper kr. 34.000

Laget preparerer 150 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Budøla-Odnakk Løypeområde kr. 7.000

Laget preparerer 35 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Gol IL Løypedrift AS kr. 6.400

Laget preparerer 31 km med løypemaskin og 2 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Vestfjelløypene SA kr. 15.000

Laget preparerer 78 km med løypemaskin og 10 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Hovet og Hol Skyttarlag kr. 3.800

Laget preparerer 38 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Geilo IL kr. 3.000

Laget preparerer 9 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Nes Nordmark Friluftslag kr. 15.900

Laget preparerer 45 km med løypemaskin og 69 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Golsfjellet Utmarkslag SA kr. 50.000

Laget preparerer 250 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Bromma IL kr. 5.000

Laget preparerer 5 km med løypemaskin og 40 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Heimstølhovda Løypelag kr. 3.200

Laget preparerer 16 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Bagn idrettslag - Løyper på Leirskogen kr. 4.000

Laget preparerer 18,5 km med løypemaskin og 3 km med snøscooter. 

Bilde mangler
Dagali sti- og løypelag kr. 8.000

Laget preparerer 40 km med løypemaskin.

Bilde mangler
Samlet tildeling i 2018 kr. 516.100

Samlet er det i 2018 bevilget 516.100kr i gave til 36 løypelag. 
Disse preparerer tilsammen 2.783km med skiløyper. 2.319 løypemaskin og 464 km med snøscooter. 

Totalt utdelt: kr. 516.100