Du vil nå gå gjennom en veileder som hjelper deg til å søke om støtte på rett måte. Følg stegene under og fyll ut informasjonen så riktig som mulig.

For å fylle ut søknaden må du logge inn med BankId.

Har dere et organisasjonsnummer?
Beklager

Dersom du ikke har en organisasjon eller et lag med organisasjonsnummer kan du ikke søke støtte hos oss.

Hva skal dere søke om?
Du kan søke nå

Foreningen kan sende inn søknad allerede i dag. Finn frem organisasjonsnummer, kontonummer, sist godkjente årsregnskap og foreningens årsberetning. Det kan godt være 2018 regnskaper om ikke 2019 er ferdige ved innsending av søknad. 

Gå til søknadsskjema
Du kan søke nå

Foreningen kan sende inn søknad allerede i dag. Finn frem organisasjonsnummer og kontonummer. Om foreningen har årsregnskap og årsberetning er det fint om dere legger med dette. Det kan godt være 2018 regnskaper om ikke 2019 er ferdige ved innsending av søknad. 

Gå til søknadsskjema
Du kan søke nå

Om deres løypelag har fått støtte i 2019 kan dere benytte forenklet søknad. Forenklet søknad sender dere inn ved å svare på e-post som SpareBankstiftelsen Hallingdal sender ut rundt 10. desember 2019.
Øvrige løypelag kan levere søknad her. Finn frem organisasjonsnummer, kontonummer, sist godkjente årsregnskap og foreningens årsberetning. Det kan godt være 2018 regnskaper om ikke 2019 er ferdige ved innsending av søknad. 

Gå til søknadsskjema